Υλικά 500 γρ. άπαχο μοσχαρίσιο κιμά 1 φλ. τσαγιού τριμμένη φρυγανιά 1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 2 αυγά 1/2 κ. γλ. αλάτι 1/2 κ. γλ. φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι 1/4 φλ. τσαγιού ηλιέλαιο 1 φλ. τσαγιού σάλτσα τσίλι ή κέτσαπ 1/4 φλ. τσαγιού νερό 1/4 φλ. τσαγιού κρυσταλλική ζάχαρη 4 κ. σ. σος Worcestershire 2 κ. σ. μηλόξυδο Εκτέλεση Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατέψτε με τα χέρια σας τον μοσχαρίσιο κιμά με τη φρυγανιά, το κρεμμύδι, τα αυγά, το αλάτι και το πιπέρι. Πλάστε τον κιμά σε μικρά κεφτεδάκια και τοποθετήστε τα σε ένα ταψί. Ανακατέψτε τη σάλτσα τσίλι ή την κέτσαπ με τη ζάχαρη, το νερό, το ξύδι και τη σάλτσα Worcestershire σε ένα μικρό μπολ. Ρίξτε το μείγμα σε ένα μεγάλο τηγάνι και ζεστάνετε σε χαμηλή φωτιά. Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι, βάλτε το λάδι σε μέτρια φωτιά και προσθέστε τα κεφτεδάκια σε παρτίδες. Μαγειρέψτε τα κεφτεδάκια για 4-5 λεπτά μέχρι να ροδίσουν από όλες τις πλευρές και, στη συνέχεια, […]
Πηγή άρθρου
Newsbeast
Αποποίηση ευθύνης
Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.